What my students say

I wanted to prepare for A2 exam. While I could understand a lot, I had problems speaking Czech due to the lack of practice. Also, of course, writing. We covered everything needed to prepare for A2 exam and also a lot of conversational practice. I feel I had all the necessary material to understand the lesson. The teacher was patient, observant, punctual and supportive. I would definitely reccommend her, I feel she takes her job seriously and she was always on time. Her style is patient and supportive while she observes and pick up on what I was lacking in my knowledge so we can work on that more. In the end, I came to prepare for A2 test, and I passed the A2 test with ease.

Ivan, Serbia

I wanted to get ready for A2 Czech language exam and improve my Czech in general. I learned to speak more fluently. I feel that, beside speaking exercises, friendly talks helped a a lot. My grammar and writing also improved. I think I have a very good base now which I can use to build further. Anna is 10 out of 10. I felt really relaxed. I liked friendly but still fully learning oriented atmosphere. It was easy to agree on the timings and your punctuality is very appreciated. I would be happy to recommend you to anyone who needs a Czech teacher for all the reasons I mentioned above 🙂

Olja, Serbia

I love learning with Anna! She is very well prepared for our lessons, explains concepts simply, answers all questions patiently, focuses on all aspects of language learning (vocabulary, grammar, pronunciation, dialogue etc.), and conducts the lesson in a positive and cheerful environment.

Helen, Australia

Anna is an exceptional teacher! Learning Czech with her has been engaging and interactive. She makes the lessons fun and keeps me motivated to keep going. She always has interesting topics, provides useful homework, and offers a lot of extra resources to explore the language further. Practicing speaking with Anna has been very rewarding - in just a few months, I went from being a complete beginner to feeling confident in my ability to communicate. I'm so happy I started this journey with her! 😊

Aleksandra, Serbia

Anna is an awesome tutor! Learning Czech from scratch with her has been very fun. Her teaching style is effective, making complex grammar and pronunciation seem easier than I could imagine. With patience and understanding, she turns lessons into friendly chats. Thank you, Anna, for making Czech learning so enjoyable for me! 🙂

Lucas, Brazil

Anna is an amazing teacher and explains things in a very fun and informative way! I learned a lot very quickly with her help. Thank you so much!

Clara, USA

Anna is very good at planning lessons in advance and will tailor her lessons to your needs. I find her lessons to be challenging (in a good way) and fun. Anna is very patient and a clear communicator. I highly recommend Anna

Andy, England

I'm one of those annoying Americans who only speaks English. My lessons with Anna have been fantastic! Her lessons are clear, fun, and easy to follow. She is extremely helpful with a struggle pronouncing sounds that are new to my mouth and gives lots of opportunities for practice. Can't recommend highly enough.

Nicole, USA

Anna is an eloquent, meticulous and articulate teacher. She explains grammar constructs in very simple terms and is very patient with my progress. She's very passionate about teaching and caring towards students. Highly recommended!

Kami, USA

Anna is a very good teacher who puts a lot of time into preparing her lessons with quality written materials that she creates herself.

Joel, USA

Anna has been helping me learn Czech for a few weeks now. Her lessons are always fun, engaging and at the correct level. A great teacher!

Charles, England

Anna is fantastic! Her lessons are custom tailored to you and what you want to learn - but she also makes sure to include enough grammar and additional vocabulary to have you make progress. I would highly recommend her for anyone wanting to learn Czech!

Chris, USA

As an intermediate learner/speaker of Czech, Anna's classes keep my attention especially given the difficulty in learning Czech. I recommend starting with at least three classes to gauge the diversity and depth of her teaching abilities. I think you will find the same enjoyment that I've found in learning a difficult language. All the best!

Dennis, USA

I have been studying Czech with Anna for some three months. I must say that, in my opinion, she is a very competent teacher; she always encourages her students even if they make bad mistakes; she is passionate about her job.

Lacopo, Italy

I am learning so much with Anna! Very happy with my experience

Isabel, USA

Testimonials in Czech

Moment kdy jsem se rozhodl pro lekce češtiny s lektorkou byl po zkušební hodině. Byla skvěle připravená a sympatická, hned rozklíčovala mé slabé stránky a nabídla mi plán, jakým způsobem bude výuka probíhat. Díky metodám od Anny jsem získal všechny možné body v posledním testu. Když to porovnám s jinými lektory, které jsem měl, Anna byla VŽDY a na KAŽDOU hodinu skvěle připravená, nikdy se nestalo, že bychom vařili z vody. Komunikace v lekcích byla přátelská, ale zároveň i na profesionální ze strany lektorky. Oceňuji trpělivost, kterou se mnou měla, protože bylo někdy potřeba mi látku vysvětlit několikrát a nikdy s tím neměla problém. Měl jsem možnost vyzkoušet vícero doučování s různými lektory a Annu bych doporučil, protože byla úžasná lektorka. Vždy byla pozitivně naladěná, maximálně nápomocná, bere svou práci maximálně zodpovědně a svědomitě.

Stanko Radivojac

V lekcích jsem se naučila novou gramatiku, kterou jsem dřív neuměla a konečně jsem se ji naučila používat. Slovíčka, která mně nešla, tak mi byly dokonale vysvětlené. Všechno bylo srozumitelný, hodiny byly vždycky perfektní. Zjistila jsem, kde mám mezery a to jsem se doučila, zlepšila jsem se v didaktických testech, které mi předtím vůbec nešly. Je to nejlepší lektorka, kterou jsem kdy mohla mít. Nikdy jsem se nesetkala s tak skvělým přístupem, jako tady. Je vidět, že svoji práci dělá, jak nejlíp umí a hlavně ji ta práce baví. Dokáže všechno naučit a vysvětlit, nikdy jsem neměla problém od ní něco pochopit. Všechny hodiny byly super.

Eva Macháňová

Potřebovala jsem doučování kvůli maturitní zkoušce. Na začátku mi to moc nešlo, ale během lekcí jsem se naučila vše, co potřebuji k maturitní zkoušce, protože na SŠ se učí hlavně literatura a já mluvnici hodně zapomněla od základní školy. Materiály byly stručné, snadné na pochopení, za mě úplně ideální. Paní Anna je úžasná učitelka, je milá a vše zvládne výborně vysvětlit. Na každou lekci jsem se moc těšila. Určitě ji doporučuji, myslím, že dokáže pomoci všem, co se připravují na přijímací zkoušky nebo na maturitu. Za vše Vám ještě jednou moc děkuji.

Natálie Kantoříková

Hned na první pohled mě zaujal přehledný web, kde jsem mohla najít všechny potřebné informace týkající se doučování. Ocenila jsem také ochotu lektorky a dostupnost materiálu v elektronické podobě, které jsem potřebovala kvůli špatnému zraku. Komunikace probíhala bez žádných problémů, lekce byly přizpůsobený mi možnostem a potřebám.

Xenie Jenilina

Největším problémem pro mě bylo jak neztrácet čas při provádění testu. Zapakovala jsem se gramatické pravidla, a naučila jsem se pracovat s textem. Materiály jsou výborné, dobře se to shrnuto. Je tam jenom to co by mohlo v testu objevit. Lekce se vám krásně pomůžou připravit k didaktickému testu.

Yuliya Sevostyanova

Věděla jsem z jednorázových kurzů, že dokážete naučit, a proto jsem se rozhodla pro lekce s vámi. Naučila jsem se toho hodně dokonce mnohem více než na mojí střední škole. Vážím si vašeho přístupu k lekcím cokoliv jsem potřebovala tak jste mi vyhověla a poskytla k problematice úkoly, cvičení.

Nella Šonková

Děkuju Vám za to, že jste mě tak dobře připravila na přijímačky z češtiny. Vzali mě na obě školy. Moc si toho vážím, kolik jste dala do doučování času a snahy, jste snad nejlepší lektorka, kterou jsem měla. Myslím, že bych to bez Vás nezvládla. Děkuju moc.

Tereza Vitíková

Potřeboval jsem se naučit orientaci a pochopení testu. Materály v lekcích byly podrobné a dobré pro pochopení. Lektorka je empatická a profesionální. Učitelé za 2 roky na střední škole mi nedokázali dát tolik, co příprava na kurzu. Doporučuji.

Richard H.

Chtěla bych Vám moc pochválit kurz, který jsem u Vás absolvovala 24.8. na porozumění textu. Musim říct, že mi to výrazně pomohlo u dnešního DT z ČJ a v podstatě diky tomu jsem dle výsledků na Nový Ámos prošla 🙏🙂.Děkuji moc ❤️

Iveta S.

Máte velkou škálu cvičení, které se neopakují a která jsou typická pro didaktické testy. Myslím si, že je to paráda a bude to Vaše studenty bavit. Jsem ráda, že jsem Vás našla a měla jsem možnost se s vámi připravit na maturitu, která není lehká a pokud tomu student nerozumí, tak není schopen udělat maturitu. Děkuju moc, bylo to s Vámi super. Byla jste super učitelka, na kterou jsem se těšila.

Bára Štěpánová

Lektorka byla vstřícná a ochotná pomoci i v mé nelehké situaci, kterou mám doma. Jako maturantka musím, říci, že jsem byla skeptická vůči online doučování, ale Anna Rubešová mi dokázala, že je to skvělá volba a jde se učit i jinými metodami. Hodiny s lektorkou mne bavily a těšila jsem se, co nového budeme dělat a když jsem si nevěděla rady, nemusela jsem se bát, protože lektorka Anna mne navedla vždy správným směrem.

Klára Koubková

Přístup skvělý, je vidět že lektorku baví někoho doučovat. Mám pocit, že jsem se toho naučila hodně.

Karolína Šafářová

Opravdu velmi velká spokojenost s lekcemi, které mi pomohly pro přípravu na maturitní zkoušku z češtiny. Mnohokrát děkuji.

Patrik Schneider

Kvůli maturitní zkoušce jsem se rozhodl pro online doučování. Moje čeština nebyla na začátku příliš dobrá, ale v lekcích jsem se naučil vše důležité na didaktický test i na ústní zkoušku. Tyto lekce bych určitě doporučil, připravenost lektorky na lekce i komunikace byly výborné. Jedna lekce s paní lektorkou mi dala víc než 5 hodin českého jazyka ve škole.

Jiří Dostál

Rodilý mluvčí, který neuměl psát pořádně česky. Naučil jsem se mnoho věcí, moje gramatika nebyla dobrá a neměl jsem velkou slovní zásobu. Po dokončení lekcí moje gramatika a slovní zásoba se zlepšila.

Filip Teresčák

Chtěla jsem se připravit na používání češtiny v pracovní komunikaci. Během výuky jsem se naučila spoustu užitečných frází a získala odvahu při mluvení. Materiály byly konkrétní a srozumitelné. Doporučuji lekce s Annou, protože jsou různorodé a zajímavé, není to nudné učení jako ve škole, děláte jen to, co vás zajímá.

Dagmara Mazur

Potřebovala jsem se učit česky, protože bydlím a chodím do školy v ČR. V lekcích jsem se naučila hodně nových slov, zlepšila si komunikaci, učila jsem taky, jak napsat referát a taky gramatiku. Anna je skvělá lektorka, její připravenost je pečlivá, její komunikace v lekcích super. V lekcích jsem se cítila dobře, spokojeně a šťastně.

Linda, Vietnam

Rozhodl jsem se učit češtinu, protože mám rád Česko, Prahu a naše dcera bydlí v Praze. Na začátku jsem česky nemluvil vůbec. Před začátkem vyučování jsem znal jen pár slov česky. Teď mohu trochu mluvit a znám základní pravidla češtiny. Materiály pro lekce jsou vždy kvalitní a velmi informativní. Velmi rád se učím jazyk pod vedením Anny. Je velmi profesionální lektorkou a výbornou znalkyní českého jazyka. Lekce doporučuji, protože učit se česky s Annou je velmi zajímavé.

Evgeny, Russia

👉Toto je newsletter o mém životě lektorky češtiny. Přihlas se k odběru zdarma a já tě budu učit česky.

👉This is a newsletter about my life as a Czech language tutor. Subscribe for free, and I will teach you česky.

Follow me on Facebook page and my blog at Forendors.

Contact

Email: anna@annalanguageteacher.cz

WhatsApp: +420 773551248